Renovering Uppsala

Husera AB – renovering Uppsala

Husera AB

Varmt välkommen till Husera AB, ett byggföretag som har tänkt till lite extra för att kunna erbjuda våra kunder den allra bästa servicen. Vi hjälper dig i Uppsala med behov av renovering. Oavsett om du är en privatperson som vill renovera din lägenhet, villa eller sommarstuga, eller om du är en företagare som vill renovera ditt kontor, så hjälper vi dig! Som privatperson kan du få skattereduktion via rot, läs mer HÄR.

Om oss

Nöjda kunder är det som betyder mest för oss. Vi avslutar aldrig en renovering innan kunden är helt och fullt ut nöjd och inte önskar erhålla mer hjälp.

Renovering Uppsala

Trygghet & ansvar

En tydlig planering för att du ska veta vad du kan förvänta dig av oss. Givetvis med en offert så att du också vet vad det kommer att kosta.

Miljö

Miljön är någonting som vi tar på största allvar. Vilket innebär att vi hittar de mest miljövänliga altenativen i val av material och dylikt.

Renovering Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Renovering Uppsala

Vänder du dig till oss får du alltid

  • veta vad det kommer att kosta
  • en kontaktperson genom hela projektet
  • fantastisk service
  • skriftliga avtal.

Vi bryr oss om dig!

Tjänsteutbud

Ingenting är omöjligt för oss, så vi åtar oss alla typer av byggjobb. Både stora som små uppdrag utförs. Alla kunder är lika viktiga, så det spelar med andra ord ingen roll om kunden vill få hjälp med att montera en enstaka kökslucka eller att få hjälp att bygga ett helt nytt hus.

Behöver du hjälp med en lägenhetsrenovering eller en husrenovering så har du kommit till rätt byggföretag. Vi kan även vara behjälpliga med köksrenoveringar eller andra mindre renoveringar.

Som om allt detta inte vore nog, vänd dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, tillbyggnad, ombyggnad, altan eller någonting annat!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Husera AB

VITSIPPSVÄGEN 1 B, 743 40 Storvreta

018-800 18 18

info@huseraab.se

Renovering Uppsala

Renovering Uppsala

Husera AB erbjuder bland annat renovering och vi vänder oss till alla i Uppsala med omnejd.