Ombyggnad Uppsala

Husera AB – Ombyggnad Uppsala

Husera AB

Varmt välkommen till Husera AB. Här är vi experter när det kommer till ombyggnad i Uppsala med omnejd. Vi vet hur viktigt det är att ha ett hem att trivas i och vi stävar efter att kunna hjälpa dig att få ditt drömhem. Din bostad kanske inte är optimal med tanke på din familjesituation, eller så driver du ett företag och vill få hjälp att bygga om där.

Om oss

Kommunikation och kreativitet är A och O. Vi är aldrig rädda för att ta på oss utmaningar som kräver att vi tänker utanför boxen, och en tydlig kommunikation med kunden säkerställer att vi kan genomföra arbetet utifrån dennes förväntningar och önskemål.

Ombyggnad Uppsala

Rotavdrag

Rotavdraget är en skattereduktion som är för privatpersoner. Du kan läsa mer inne på Skatteverkets hemsida.

Miljö

Miljön är någonting som vi tar på största allvar. Vilket innebär att vi hittar de mest miljövänliga altenativen i val av material och dylikt.

Ombyggnad Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Ombyggnad Uppsala

Vänder du dig till oss får du alltid

  • veta vad det kommer att kosta
  • en kontaktperson genom hela projektet
  • fantastisk service
  • skriftliga avtal.

Vi bryr oss om dig!

Tjänsteutbud

Ingenting är omöjligt för oss, så vi åtar oss alla typer av byggjobb. Både stora som små uppdrag utförs. Alla kunder är lika viktiga, så det spelar med andra ord ingen roll om kunden vill få hjälp med att montera en enstaka kökslucka eller att få hjälp att bygga ett helt nytt hus.

Behöver du hjälp med en lägenhetsrenovering eller en husrenovering så har du kommit till rätt byggföretag. Vi kan även vara behjälpliga med köksrenoveringar eller andra mindre renoveringar.

Som om allt detta inte vore nog, vänd dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, tillbyggnad, ombyggnad, altan eller någonting annat!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Husera AB

VITSIPPSVÄGEN 1 B, 743 40 Storvreta

018-800 18 18

info@huseraab.se

Ombyggnad Uppsala

Ombyggnad Uppsala

Husera är ett företag som är för alla i Uppsala som vill få hjälp med ombyggnad.