Byggfirma Uppsala

Husera AB – byggfirma Uppsala

Husera AB

Vi kan alla behöva professionell hjälp när det kommer till byggen och renoveringar. Vi här på Husera finns för dig som söker en byggfirma i Uppsala. Du kanske vill renovera ditt hem, bygga om eller till, eller så kanske du äger ett företag där du vill få vår hjälp att bygga eller renovera någonting? Vi är ett pålitligt och seriöst företag och ser fram emot att du hör av dig till oss så snart som möjligt!

Om oss

Kommunikation och kreativitet är A och O. Vi är aldrig rädda för att ta på oss utmaningar som kräver att vi tänker utanför boxen, och en tydlig kommunikation med kunden säkerställer att vi kan genomföra arbetet utifrån dennes förväntningar och önskemål.

Trygghet & ansvar

En tydlig planering för att du ska veta vad du kan förvänta dig av oss. Givetvis med en offert så att du också vet vad det kommer att kosta.

Rotavdrag

Du som är en privatperson kan för det mesta få göra avdrag enligt rot. Du kan läsa mer om regelverket kring denna skattereduktion HÄR.

Byggfirma Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Välkommen till vår byggfirma i Uppsala

Vänder du dig till oss får du alltid

  • veta vad det kommer att kosta
  • en kontaktperson genom hela projektet
  • fantastisk service
  • skriftliga avtal.

Vi bryr oss om dig!

Tjänsteutbud

Ingenting är omöjligt för oss, så vi åtar oss alla typer av byggjobb. Både stora som små uppdrag utförs. Alla kunder är lika viktiga, så det spelar med andra ord ingen roll om kunden vill få hjälp med att montera en enstaka kökslucka eller att få hjälp att bygga ett helt nytt hus.

Behöver du hjälp med en lägenhetsrenovering eller en husrenovering så har du kommit till rätt byggföretag. Vi kan även vara behjälpliga med köksrenoveringar eller andra mindre renoveringar.

Som om allt detta inte vore nog, vänd dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, tillbyggnad, ombyggnad, altan eller någonting annat!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Husera AB

VITSIPPSVÄGEN 1 B, 743 40 Storvreta

018-800 18 18

info@huseraab.se

Byggfirma Uppsala

Byggfirma Uppsala

Är du på jakt efter en byggfirma i Uppsala? Vi här på Husera AB hjälper dig!