Altan Uppsala

Husera AB – altan Uppsala

Våra hantverkare levererar kvalitet!

Vad roligt att du har hittat hit till Husera AB, ett företag som satsar på att erbjuda våra kunder den allra bästa servicen när det kommer till byggtjänster. Bland annat hjälper vi dig i Uppsala som vill skaffa en altan. Du kommer få en härlig uteplats att vistas på och där kan du njuta av våren, sommaren och till och med långt in på hösten. Du som vänder dig till oss kan många gånger få skattereduktion via rotavdraget och läs mer HÄR om detta avdrag!

Om oss

Hos oss finns det personal med gedigen erfarenhet ifrån branschen. Det är alltid du med dina önskemål, förutsättningar och behov som är i centrum!

Om oss

Trygghet & ansvar

En tydlig planering för att du ska veta vad du kan förvänta dig av oss. Givetvis med en offert så att du också vet vad det kommer att kosta.

Miljö

Miljön är någonting som vi tar på största allvar. Vilket innebär att vi hittar de mest miljövänliga altenativen i val av material och dylikt.

Altan Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Vänder du dig till oss får du alltid

  • veta vad det kommer att kosta
  • en kontaktperson genom hela projektet
  • fantastisk service
  • skriftliga avtal.

Vi bryr oss om dig!

Tjänsteutbud

Ingenting är omöjligt för oss, så vi åtar oss alla typer av byggjobb. Både stora som små uppdrag utförs. Alla kunder är lika viktiga, så det spelar med andra ord ingen roll om kunden vill få hjälp med att montera en enstaka kökslucka eller att få hjälp att bygga ett helt nytt hus.

Behöver du hjälp med en lägenhetsrenovering eller en husrenovering så har du kommit till rätt byggföretag. Vi kan även vara behjälpliga med köksrenoveringar eller andra mindre renoveringar.

Som om allt detta inte vore nog, vänd dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, tillbyggnad, ombyggnad, altan eller någonting annat!

Altan Uppsala

Vi har byggt många altaner genom åren, och vi garanterar att du blir nöjd med vårt arbete!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Husera AB

VITSIPPSVÄGEN 1 B, 743 40 Storvreta

018-800 18 18

info@huseraab.se

Altan Uppsala

Altan Uppsala

Befinner du dig i Uppsala är du varmt välkommen till oss här på Husera AB.