Altan Uppsala

Husera AB – altan Uppsala

Vi ger dig en snygg altan!

Varmt välkommen till Husera AB, ett byggföretag som har tänkt till lite extra för att kunna erbjuda våra kunder den allra bästa servicen när det kommer till bygg och renovering. Bland annat hjälper vi dig i Uppsala som vill skaffa en altan. Vi vet hur viktigt det är att ha ett hem att trivas i och vi stävar efter att kunna hjälpa dig att få ditt drömhem. En altan är vad många personer drömmer om, så gör slag i saken nu och skaffa er en!

Om oss

Med en stor erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda det mesta när det handlar om bygg. Vi är det perfekta alternativet för alla i Uppsala med omnejd som vill skaffa en altan.

Om oss

Trygghet & ansvar

En tydlig planering för att du ska veta vad du kan förvänta dig av oss. Givetvis med en offert så att du också vet vad det kommer att kosta.

Miljö

Miljön är någonting som vi tar på största allvar. Vilket innebär att vi hittar de mest miljövänliga altenativen i val av material och dylikt.

Altan Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Vänder du dig till oss får du alltid

  • veta vad det kommer att kosta
  • en kontaktperson genom hela projektet
  • fantastisk service
  • skriftliga avtal.

Vi bryr oss om dig!

Tjänsteutbud

Ingenting är omöjligt för oss, så vi åtar oss alla typer av byggjobb. Både stora som små uppdrag utförs. Alla kunder är lika viktiga, så det spelar med andra ord ingen roll om kunden vill få hjälp med att montera en enstaka kökslucka eller att få hjälp att bygga ett helt nytt hus.

Behöver du hjälp med en lägenhetsrenovering eller en husrenovering så har du kommit till rätt byggföretag. Vi kan även vara behjälpliga med köksrenoveringar eller andra mindre renoveringar.

Som om allt detta inte vore nog, vänd dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, tillbyggnad, ombyggnad, altan eller någonting annat!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Husera AB

VITSIPPSVÄGEN 1 B, 743 40 Storvreta

018-800 18 18

info@huseraab.se

Altan Uppsala

Vårt företag kan du med fördel vända dig till för att få hjälp med altanbygge!